We kamperen deze herfstvakantie in de Achterhoek, dit is een verrassend stukje Achterhoek. Bijna nergens vind je zo’n afwisselend landschap als hier. Bossen, uitgestrekte weilanden en water wisselen elkaar af. De regio staat bekend om haar prachtige coulisselandschap, prachtige kastelen en eeuwenoude landgoederen. Je ervaart  hier de geschiedenis van de streek.

Er is een uitgebreid wandelnetwerk in de buurt. Je kunt kiezen uit verschillende lokale ommetjes die je de mooiste stukjes natuur van de omgeving laten zien.

Ook voor fietsers is dit deel van de Achterhoek en aanrader. Je kunt via het fietsknooppuntennetwerk je eigen route samenstellen of kiezen uit één van de vele fietsroutes.

We staan op een prachtige camping en we mogen een gezellig groot kampvuur maken. Daarnaast hebben we de beschikking over een verwarmde groepsruimte.

De prijs per nacht is €12, inclusief toeristenbelasting, elektriciteit, Wi-Fi, gratis douchen en verwarming binnenruimte.

Huisdieren gratis welkom. Geen verplichte aankomst en vertrektijden.

Aantal overnachtingen alléén met contante betaling aan organisator mogelijk. Er is geen mogelijkheid om te pinnen of om over te maken via internetbankieren.

Heb je al eens met ons gekampeerd en heb je weer zin om met ons mee te kamperen, neem dan vóór 31-08-2021 contact op met Reinder via:  reinder@singleskamperensamen.nl