In deze periode kamperen we in België. De camping is gelegen aan de rand van de Ardennen, de Oostkantons in de driehoek België , Luxemburg en Duitsland.  

Het is een erg mooie omgeving voor wandelaars en fietsers. De Vennbahn is een van de langste, tot fietspad herbestemde, spoorverbindingen in Europa. Verder zijn er nog diverse knooppuntnetwerken. 

Vanaf de camping zijn er diverse leuke plaatsen in België , Luxemburg en Duitsland bereikbaar. 

Op de camping is een recreatieruimte beschikbaar onder voorwaarde dat we deze weer netjes schoongemaakt opleveren. Er is ook een taverne waar we terecht kunnen voor dagschotels, snacks en afhaalmaaltijden (maandag en dinsdag buiten het hoogseizoen gesloten). Op de camping is wifi beschikbaar tegen 'n geringe vergoeding van ongeveer € 4,50 per 10 nachten.

De kampeerprijs bedraagt €18,75 per nacht inclusief elektriciteit en toeristenbelasting, maar per 3 overnachtingen is er 1 gratis. Een huisdier kost €3 extra per dag. 

Je mag zelf vooraf aangeven hoeveel dagen je wil komen.

Heb je zin om met ons mee te kamperen, neem dan vóór 27 maart contact op met Frans via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.