Met Hemelvaart en Pinksteren kamperen we op een sfeervol natuurkampeerterrein in de omgeving van Roermond in Limburg, gelegen aan de bosrand van een natuurgebied. Er is een schuurtje om in te zitten als het vies weer zou zijn.  Het sanitair is verwarmd. Op de kampeerveldjes staan picknicktafels. Er is gratis internet.

Via de fiets- en wandelpaden die direct bij of vlakbij de camping starten, kom je langs akkers, bossen, stroompjes en rivieren of poelen en moerassige gebieden.
De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten. Een box met routes uit de omgeving is te koop bij het VVV. Daarin staan diverse tochten die vanaf de camping starten. Het Pieterpad ligt op steenworp afstand en je kunt hiervan ook een deel lopen omdat diverse trajecten van het pad samenlopen met plaatselijke wandelroutes. Verder heeft de eigenaresse een speciale wandelroute opgesteld die langs mooie plekken in de buurt leidt. 
Een bord van de fietsknooppuntenroute staat op 400 meter van de camping en Nationaal Park De Meinweg ligt op slechts 15 fietsminuten afstand. Eenmaal daar aangekomen kun je bijvoorbeeld een 15 km lange en duidelijk aangegeven route fietsen. Je kunt ook op de camping fietsen huren.

Eerder komen/ later weggaan is geen probleem. Wie zondag nog tot ’s avonds 18:00 blijft, moet een halve dag betalen. De afgesproken prijs is €14, inclusief stroom, douche, WiFi, etc.

Mensen die tussen Hemelvaart en Pinksteren naar huis willen, kunnen hun kampeermiddel voor 5 euro per nacht laten staan.

Heb je zin om met ons mee te kamperen, neem dan vóór 1 mei contact op met Lucie via: