In de herfstvakantie kamperen we op de scheiding van zuid- en midden-limburg.

De camping is zeer rustig gelegen, midden in een natuurlijk landschap van bos en akkers. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Vandaar ook dat er diverse fiets- en wandelroutes zijn uitgezet in de vorm van knooppunten. Fietsen gaat hier prima, want het landschap is redelijk vlak. Vanuit de camping fiets je zo naar Duitsland (2km) en België (11km) . Interessante stadjes om te bezoeken zijn in Duitsland b.v. het inkoopstadje Heinsberg (c.a. 15 km) of het gezellige oude stadje Maaseik met zijn vele terrasjes en Belgische biertjes (c.a. 13 km) in België. Vanwege de coronamaatregelen mogen we op dit moment helaas Duitsland en België niet in, hopelijk verandert dat nog! 

Ook Maastricht of Valkenburg zijn met de auto in c.a. 35 minuten te doen.
Tevens kan de natuurliefhebber in de direkte omgeving zijn hart ophalen. Wanneer men in de vroege ochtend een beetje behoedzaam te werk gaat kan men hier nog heel wat wilde dieren tegenkomen zowel in de bossen als op de akkers.

Er is water  en stroom (4-6A) bij de kampeerplaatsen. De kampeerprijs bedraagt €10 per nacht inclusief stroom. Douchen of warm water tappen kan met muntjes. Er is een binnenruimte.

Heb je zin om (een gedeelte van deze periode) met ons mee te kamperen, neem dan vóór 27 april contact op met Rob via: