Deze week kamperen we in Friesland, op enkele kilometers van de Waddenzee. De locatie is dus ook uitermate geschikt voor wadlopers, of mensen die een bezoek willen brengen aan Ameland of Schiermonnikoog.

Bonifatiusstad Dokkum, de noordelijkste stad van Nederland, ligt op fietsafstand. Binnen de 400 jaar oude stadswallen biedt deze plaats u de stadse geneugten.

Of u nu wel of niet bekend bent met wadlopen, één ding is zeker: iedere tocht op het wad is steeds weer een prachtige en unieke ervaring. Geniet van de weidsheid van het wad en van de natuur.

Nationaal Park Lauwersmeer, zo’n 10 autominuten ver, biedt prima wandel- en fiets mogelijkheden. U vindt er een uitgebreid netwerk aan paden om eens heerlijk de benen te strekken. Er zijn bovendien tien gemarkeerde rondwandelingen uitgezet, in lengte variërend van 2 tot 7,5 kilometer. Het park bevindt zich in de bovenste regionen van de lijst met Nederlandse toplocaties om vogels te kijken. Bijna dagelijks ‘spotten’ vogelaars zeldzaamheden in het Lauwersmeergebied. Staatsbosbeheer heeft op een aantal goede vogel-kijk-plekken vogelkijkhutten neergezet. Vanuit zo’n vogelkijkhut kunt u de aanwezige vogels, zonder ze te verstoren, van dichtbij bekijken.

De kampeerprijs bedraagt €10 inclusief toeristenbelasting en hond.

Heb je zin om met ons mee te kamperen, neem dan contact op met Netty via: