Deze week staan we op een camping die een uitstekende uitvalsbasis is om de leukste activiteiten te ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn diverse wandel- en fietsroutes, bezienswaardigheden als hunebedden, Kamp Westerbork , “Het Onderduikershol”, het planetarium en de radiotelescoop. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten als een overdekte recreatieruimte met spelcomputers, biljart, tafelvoetbal, televisiehoek en een multifunctioneel pannaveldje voor diverse buitenactiviteiten. Ook voor gasten die de rust zoeken is deze camping de juiste plek. ’s Ochtends opstaan bij het geluid van talrijke vogels, die zich hebben gehuisvest op ons terrein en de omliggende bossen, is weer net een iets andere ervaring dan een digitale wekker. Een ander adembenemend schouwspel is de sterrenhemel die bij helder weer zichtbaar is vanuit dit donkere stukje Nederland.
Natuurlijk is het gehele kampeerterrein voorzien van een modern, snel, gratis draadloos internet waardoor u vanuit uw voortent toegang hebt tot het laatste nieuws en indien gewenst de mail.

In deze week zijn er voorstellingen van het Shakespeare openluchttheater in Diever, een platsje op fietsafstand. Het zou leuk zijn om daar met een stel naar toe te gaan.

De kampeerprijs bedraagt €13,15 euro per nacht, incl elect, toeristenbelasting, gratis douches en wifi. Een hond kost €2,50.

Heb je zin om met ons mee te kamperen, neem dan vóór 1 april contact op met Marion via: 

Deelname aan deze activiteit is niet meer mogelijk, alle plaatsen zijn bezet.