We gaan naar een rustige camping gelegen aan een natuurgebied. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Al wandelend en fietsend staan we vanuit tent, caravan of camper meteen in de natuur. De camping ligt zo ongeveer in de Biesbosch. Vanaf de camping kunnen we met de kano de Biesbosch in, via de aangrenzende kreek.
Binnen een afstand van 5 km bevindt zich het Biesboschmuseum, het Biesboschrestaurant en jachthaven Oversteeg, waar allerlei soorten bootjes en fietsen kunnen worden gehuurd.
Op korte afstand bevindt zich een subtropisch zwemparadijs en het plaatsje Dordrecht. Via een pontje is de afstand tot Dordrecht (met zijn prachtige oude centrum) ongeveer 10 km. Er zijn veel mooie monumenten, gezellige oude straten en stegen en een heel gezellige oude haven.

De prijs is: €13,50 excl. huisdier €1. Als je 2e Pinksterdag later in de middag pas weg wil gaan, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden.

Als je een langere periode wilt komen (vóór of na Pinksterweekend) dan moet je dit met de camping zelf regelen.

Heb je zin om met ons mee te kamperen, neem dan vóór 28 april contact op met Gurie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.