De camping waar we heen gaan ligt in het prachtige Twentse landschap.

In het plaatsje Ootmarsum, dat op fietsafstand ligt, vind je kleine straatjes, vakwerkhuizen, leuke winkeltjes, galerieën, openluchtmuseum, gezellige terrassen en restaurants. Vanaf de camping is het prachtig wandelen en fietsen. Er zijn leuke uitstapjes te maken naar: Kasteel Singraven, basiliek van Tubbergen, Oldenzaal en de Duitse plaatsjes Nordhorn en Bad Bentheim. Er zijn supermarkten in de omgeving.

De camping heeft een gezellige binnenruimte en voldoende doucheruimtes (geen muntjes nodig). De kampeerprijs bedraagt €13,50 all-in en voor een hond €1. Je dient contant te betalen, meteen bij aankomst.

Voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij deze camping gereserveerd. Je kunt ook de volledige periode kamperen. Je mag in die tussentijd jouw kampeermiddel onbewoond laten staan tegen een gereduceerd tarief van €7 per dag.

Heb je interesse om een keer met ons mee te kamperen, neem dan vóór 16 april contact op met Henk via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.