Het winterweekend 2017 vindt plaats in Gelderland, op een camping van de Stichting Natuurkampeerterreinen. De camping is het hele jaar geopend en is geschikt voor winterkamperen, vooral door de aanwezigheid van een overdekte kampvuurplek. Hout is voldoende aanwezig.  Het sanitair is verwarmd.

Tarief winterkamperen per nacht met stroom met camper: €13,80, met caravan: €14,30 en met kleine tent: €12,30. Deze bedragen zijn als volgt opgebouwd: €5 per persoon, €5 camper, €4 caravan, €2 kleine tent, €1,50 auto, €2,60 stroom en €1,20 belastingen. Honden zijn welkom mits aangelijnd. Kosten: €1 extra per nacht.

De stroomaansluitingen zijn op basis van 4 Ampère. Dat is niet veel. Let op met kachels! Als iedereen de kachels vol aanzet trekt het systeem dat niet. Voor het hout betalen we gezamenlijk €10 per dag.

Dit weekend wordt georganiseerd door Jacob. Voor meer info mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden kan t/m 2 februari. Dit in verband met de weersverwachting. We kunnen contant betalen op de camping. Het is mogelijk eerder te komen en/of langer te blijven. Er zijn 9 plekken gereserveerd.