We gaan kamperen in Duitsland in het mooie Rijndal tussen Bingen en Koblenz. Dit stukje Duitsland staat op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. We bekijken daar o.a. de Loreley, de bekende rots op het punt waar de Rijn smal en 25 m diep is en het water snel stroomt.

Vanaf de camping kunnen we naar de Rijn fietsen en dan stroomopwaarts of stroomafwaarts over de fietspaden langs de Rijn verder fietsen. Fietstochten door de zijdalen zijn ook mogelijk, maar die zijn waarschijnlijk een stuk zwaarder.

Het is een prachtige omgeving om te zien: bergen, wijnbouw, veel burchten, leuke (wijn)plaatsjes etc. Wandelen, bv naar de burcht die vlak bij de camping ligt, is ook mogelijk maar dat is uiteraard vermoeiender dan wandelen in de polder. De beloning is echter het prachtige uitzicht dat je te zien krijgt.

Met de auto's kunnen we een bezoek brengen aan wat verder gelegen steden als Koblenz en andere toeristische plekken. Een boottocht op de Rijn behoort ook tot de mogelijkheden.

De kampeerprijs bedraagt: €13 voor een caravan, €14 voor een camper en €11,50 voor een tent. Inclusief stroom, douche en internetgebruik.

Heb je interesse om een keer met ons mee te kamperen, neem dan voor meer info tijdig contact op met Rob via:  

Het is eventueel ook mogelijk om een deel van deze tijd bij ons aan te sluiten, om kennis te maken.