Deze reis is als volgt gepland:

We bezoeken twee hele dagen Berlijn en vertrekken daarna vroeg naar Dresden. Als we in Dresden voor de middag aankomen, hebben we de hele middag en avond om Dresden te bezoeken. Daarna staan we een kleine week in de buurt van het hooggebergte in Noord-Tsjechië, gevolgd door ruim een week in het midden van Tsjechië (Zuid-Bohemen). Aan het einde van de vakantie staan we twee hele dagen op een camping bij Praag. Van daaruit reizen we via een goede doorreiscamping bij Wurzburg, naar huis.

De tijd in Tsjechië is als lekkere vakantie bedoeld waarin je niets hoeft en van alles nog kan doen. De twee Tsjechische campings bij het hooggebergte en in Zuid-Bohemen worden door Nederlanders beheerd.

Voor diegenen onder ons die Berlijn meerdere dagen willen bezoeken, is het mogelijk een aantal dagen eerder in Berlijn aan te komen. Op dinsdag 21 juni reizen we gezamenlijk door naar Dresden.

Gezien de aard van de vakantie is een goede reisverzekering vereist. Zodat we bij pech niet de hele groep hiermee behoeven te belasten.

De volgorde van plaatsen is als volgt:

2 dagen bij Berlijn (of langer indien gewenst)

1 dag bij Dresden (of langer indien gewenst)

6 dagen bij Dolní Lánov (tegen het hooggebergte in Noord-Tsjechië)

8 dagen bij Dobronice u Bechyně (Zuid-Bohemen in Midden-Tsjechië)

2 dagen bij Praag

1 dag bij Wurzburg

Heb je interesse om met ons mee te kamperen mail dan voor meer info naar Henk of Loes via:

Het is wel noodzakelijk dat je, voorafgaand aan deze trip, al enkele keren samen met ons gekampeerd hebt.