In Nederland zijn veel alleenstaanden die graag kamperen.
Vaak kom je er niet toe: je ziet op tegen "avonden in je eentje", in je fantasie raak je verstrikt tussen je tentstokken of je probeert je caravan, die als een koppige ezel de poten in het zand heeft gezet, op zijn plaats te sjorren (en nergens hulp!).
Je moet de dag maar door zien te komen.......daar zit je dan met je eitje aan je ontbijtje! 

 

het is weer gezellig....SinglesKamperenSamen is een kampeergroep voor al die ondernemende alleengaanden die graag op stap gaan met hun kampeermiddel (tent, vouwwagen, camper of caravan), zonder kinderen en die daarbij graag andere alleengaanden willen ontmoeten om met hen leuke activiteiten te ondernemen.

Van april tot en met oktober organiseren actieve leden kampeerweekenden op liefst kleinere campings, waar we meestal als groep bij elkaar staan en vaak onderling afspraken maken om te gaan wandelen of fietsen.

Er is geen vooropgesteld programma; afspraken ontstaan spontaan en ter plaatse. Iedereen is vrij om te doen en laten wat hij/zij wil, maar het uitgangspunt is wel dat we met elkaar kamperen, elkaar helpen waar nodig en samen activiteiten ondernemen.
Over het algemeen worden de kampeerweekenden in Nederland georganiseerd, maar soms (en zeker in de zomervakantie) gaan we ook naar het buitenland. Alles is mogelijk bij ons.