In Nederland zijn veel alleenstaanden die graag kamperen.
Vaak kom je er niet toe: je ziet op tegen "avonden in je eentje", in je fantasie raak je verstrikt tussen je tentstokken of je probeert je caravan, die als een koppige ezel de poten in het zand heeft gezet, op zijn plaats te sjorren (en nergens hulp!).
Je moet de dag maar door zien te komen.......daar zit je dan met je eitje aan je ontbijtje! 

 SinglesKamperenSamen (SKS) is een kampeergroep voor al die ondernemende alleengaanden kampeerders vanaf 40 jaar, die graag op stap gaan met hun kampeermiddel (tent, vouwwagen, camper of caravan), zonder kinderen en die daarbij graag andere alleengaanden willen ontmoeten om met hen leuke activiteiten te ondernemen. Wel dienen alle leden in staat te zijn zich zelfstandig te redden.

Relatievorming is niet uit te sluiten maar is met klem géén doel van SinglesKamperenSamen. Wie daarnaar op zoek is wordt verzocht de talloze alternatieven te benutten. Partners zijn daarom niet welkom en nieuwgevormde relaties wordt verzocht om buiten SKS om met elkaar te kamperen.

Onze actieve leden organiseren kampeerweekenden of kampeerweken op liefst kleinere campings, waar we meestal als groep bij elkaar staan en vaak onderling afspraken maken om te gaan wandelen of fietsen. Meestal beginnen we in april met kamperen en eindigen we in november. Soms is er ook een winterkampeeractiviteit. 

Er is geen vooropgesteld programma tijdens een kampeeractiviteit; afspraken ontstaan spontaan en ter plaatse. Iedereen is vrij om te doen en laten wat hij/zij wil, maar het uitgangspunt is wel dat we met elkaar kamperen, elkaar helpen waar nodig en samen activiteiten ondernemen.
Over het algemeen worden de kampeerweekenden in Nederland georganiseerd, maar soms (en zeker in de zomervakantie) gaan we ook naar het buitenland. Alles is mogelijk bij ons.

Wil je een keer deelnemen aan een van onze kampeeractiviteiten, klik dan hier voor meer informatie.